Trubaci Bor

Trubaci Bor

Borski trubaci

Trubaci Bor – Sastavljamo najbolje trubače u bazi najboljih trubača koji ćev doći za vaše slavlje, nemojte brinuti tome jer ćete sigurno imati najbolje trubače u Boru! Naš cilj je da ste vi zadovoljni našem trudu i da nas opet zovete za drugo slavlje.

Naše radno iskustvo!

Imamo iskustva preko 15-godina znamo da svakog ispoštujemo maksimalno i da svako bude zadovoljan! U svim Gradovima Srbije dolazimo ne samo u vašem Gradu jer nas svako traži i zahteva da ima dobru muziku za svadbu jer rođendan… Najbolji trubaci su zaista vredni jer iza sebe imaju dosta Pobeda u Guči i raznim manifestacijama.

Trubaci Bor

Imamo za vas specifičan Mini orkestar od 5 članova koji su stvarno dobri za uvo i razum muzike! Naravno da su to sve duvačke instrumente i zato se zovu „TRUBACI“ Nemoj da vas čudi što u našem orkestru nema Harmonike , može naravno al po vašem izboru. Nama ne smeta bilo koji instrument jer poznajemo dovoljno muziku tako da se možemo uklopiti sa bilo koji orkestar

Imamo naše Video snimke koji možete pogledati i poslušati!

Koja slavlja sviramo u Boru!

Sviramo naravno svih vrsta slavlja možete nas unapred kontaktirati ili preporučiti vašim prijateljima. Trubaci Bor za svadbe venčanja, veridbe, momačko veče, devojačko veče, krštenja, rođenja, punoletstva, rođendane, slave, proslave evente i td..

Trubaci Bor – Najbolji trubaci

Najbolji trubaci vam prestavljaju takođe i jednaku garderobu , svečano odelo, sportski stil i po vašoj želji Šumadijsko odelo kao u Guči na Saboru kao na slici!

Trubaci Bor

Sve što vas zanima pitajte slobodno vreme ćemo odvojiti da se stvarno čvrsto dogovorimo i da tako ostane bez promene.

PAŽNJA!!!

Ako se budemo dogovorili za vaše slavlje nemojte kasnije da nam otkazujete jer ćemo mi drugim otkazati radi vas, Jer to bi bilo da vam mi obećamo i nedođemo a vi nas čekate! Moramo biti od poštene reči i da zajedno ispoštujemo jednim drugim.

Pre nego što nas kontaktirate imajte u vidu da postoje i druge trubače jer ih gazda nudi iz Restorana tako da ne bi kasnije došlo do nekog nesporazuma! Vaša volja i želja je kog ćete vi zvati al mi vam samo to saopštavamo. Možete nas kontaktirati bilo kada uvek smo dostupni 24h/7.