Video trubači uživo

Video trubači uživo!

Video trubači uživo za svih vaših slavlja i veselja! Naši trubači vam predstavljaju najbolje pesme, pre vašeg slavlja da poslušate i odlučite dali smo mi baš pravi trubači za vas!

Poslušajte naš svadbarski splet!

Ovde smo vam sve najbolje predstavili da bih sve lagano poslušali šta mi Sviramo na vašim svadbama. To su uglavnom pesme koje često svako voli i traži da se svira na svadbama. Video trubači uživo za vasih svadba i ostalih veselja.

Izvorne pesme za dušu!

Ovde smo vam prestavili naš umetnički deo da kad na primer vi i vaši gosti budete zastali da vam mi očaramo pravi Srpski splet za uvo! Narodni srpski splet je jedinstven oblik našem umetnosti i da zajedno sa vama to izkažemo.

Narodni deo naše narodne pesme!

Od ovih pesama nećete sigurno naći da vas neko bolji veseli od našeg trubačkog orkestra. Naravno da mi sve te pesme Sviramo na vašim slavljama. Za to smo najbolji trubači koji se trudimo da vas maksimalno ispoštujemo kvalitetnom muzikom.

Ova pesma leči svaku ranu!

"Ja stalno pijem i tugu krijem" je pesma koka je veliki HITT od pevača Đanija, veoma laka i poznata ma bilo gde je Svirali.

Pobednik Guče 2018 godine.

Jako poznati trubač Milan Mića Petrović je sa svojim orkestrom dosta puta pobednik Guče , ovo je sve uživo a zamislite kako će biti na vašem slavlju. Najbolji trubači uvek ostaju najbolji to svi znamo!

MARUŠKA!

Maruška je poznata i bogata pesma od pokojnog preminulog pevača Šabana Barjamovića al je zato rađena na trubačkoj verziji bez pesme. Baš nam se dešava da na svakoj drugoj svadbi zahtevaju da im Sviramo Marušku koja je i rađena na našem izvođenjem na trubi.

Kalašnjokov trubači

Nema slavlja da neko netraži pesmu Kalašnjokov, poznata je numera u svetu od Gospodina GORANA BREGOVIĆA. On je glavni tradicionalni po toj pesmi što se baš često i svira na svim mogućim slavljama.Autor dela teksta, Muzika - Milan Petrović.Video trubači uživo