Trubaci za proslave

Trubaci za Proslave

Trubaci za proslavu

Trubaci za proslave su trubaci koji potiču iz Srbije ali smo nadaleko poznati i u inostranstvu i okolnim zemljama i Evropi.

Profesionalni trubacki orkestar, najbolji trubači za sva vaša slavlja, spremni smo ulepšati svako vaše slavlje nemojte sumnjati u to jer naš trubački orkestar ima dosta radnog iskustva iza sebe, ulepšali smo i učinili nezaboravnim veliki broj svadbe, rođendan, krštenja, mature i mnogo još lepih slavlja iza nas.

Trubaci za Proslave uz Najbolji trubači

Važno je da angažujete orkestar koji će znati da uveseli i odgovori na svaki vaš zahtev, počev od učtivosti garderobe do naravno dobre i kvalitetne muzike.6
Takođe smo tu da odgovorimo i na svaki vaš muzički zahtev, ali znamo i da i sami napravimo dobar splet pesama koji odgovara u datom trenutku kada vama ponestane ideja koja bi to bila sledeća pesma, prepustite izbor nama i bićete zadovoljni. Najbolji trubači su samo zbog Vas

Trubaci za Proslavu

Trubaci za proslave

Trubači su nezaobilazni deo svakog vašeg slavlja odnosno trubaci za svadbe, krštenja, rođendani, proslave, mature, momačko veče, devojačko veče, punoletstva, doček nove godine i ostala veselja.

Trubaci za Proslave u celoj Srbiji i regionu Inostranstva!

Trubače smo navikli da vidjamo na svadbama od jutra tokom šetnje od mladoženje do kuma onda po mladu i naravno uveče u restoranu posle torte. Česti smo i na 18-tim rođendanima kao iznenađenje od roditelja ili drugova, Najbolji trubači orcestra Guče.

Trubači za proslave!

Slavlje ne prolazi bez dobrih trubača jer je to jedan od najlepših delova u životu i još lepše se pamti uz najbolje trubače!

Najbolji trubači stižu za vas na svim destinacijama kako u Srbiji tako i inostranstvu. Pozovite nas na vreme i nijedna destinacija nam ne predstavlja problem. Naš trubacki orkestar je radio u mnogim mestima kao što su Trubaci Beograd, Novi Sad, Niš, Subotica, Sombor, Kikinda, Obrenovac, Pančevo, Smederevo, Paracin, Cuprija, Jagodina,Užice, Valjevo, Kraljevo,Kragujevac, Kruševac, Negotin, Bor, Leskovac, Vranje, kao i naravno u svim okolnim mestima tih gradova.

Nastupali smo i u dosta mestima u inostranstvu, Evropi, Slovenija,Hrvatska, Bosna, Crna Gora, Nemačka, Austrija, Mađarska, Bugarska,Makedonija.

Trubaci za proslave u celoj Srbiji

Kod nas možete angažovati trubače shodno vašim zahtevima, možete dobiti i dobre profesionalne,povoljne trubače već po ceni od 50e do 100e.
Imamo i orkestar za one kojima je kvalitet,muzika,i izgled važniji stoga cena ne predstavlja problem pozovite i dobićete više informacija o tome.