Trubaci Bor

Trubaci Bor

VRHUNSKI TRUBAČI U BORU!

Trubaci Bor su trubaci koji potiču iz Srbije ali smo nadaleko poznati i u inostranstvu i okolnim zemljama i Evropi.

Profesionalni trubački orkestar, najbolji trubaci za sva vaša slavlja, spremni smo ulepšati svako vaše slavlje nemojte sumnjati u to jer naš trubački orkestar ima dosta radnog iskustva iza sebe, ulepšali smo i učinili nezaboravnim veliki broj svadbe, rođendan, krštenja, mature i mnogo još lepih slavlja iza nas.

Borski trubači samo zbog Vas

Važno je da angažujete orkestar koji će znati da uveseli i odgovori na svaki vaš zahtev, počev od učtivosti garderobe do naravno dobre i kvalitetne muzike.
Takođe smo tu da odgovorimo i na svaki vaš muzički zahtev, ali znamo i da i sami napravimo dobar splet pesama koji odgovara u datom trenutku kada vama ponestane ideja koja bi to bila sledeća pesma, prepustite izbor nama i bićete zadovoljni. Najbolji trubači su samo zbog Vas

Trubaci Bor za svadbe

Trubaci Bor

Trubači su nezaobilazni deo svakog vašeg slavlja odnosno trubaci Bor za svadbe krštenja, rođendani, proslave, mature, momačko veče, devojačko veče, punoletstva, doček nove godine i ostala veselja.

Trubače smo navikli da viđamo na svadbama od jutra tokom šetnje od mladoženje do kuma onda po mladu i naravno uveče u restoranu posle torte. Česti smo i na 18-tim rođendanima kao iznenađenje od roditelja ili drugova, Najbolji smo trubaci u Boru.

Trubaci Bor za veselja i slavlja!

Svadba ne prolazi bez najbolje trubače jer je to jedan od najlepših delova u životu koji se pamti i još lepše seća uz najbolje trubače iz Bora.

Trubaci Bor

Najbolji trubači iz Bora stižu za vas na svim destinacijama kako u Srbiji tako i Boru. Pozovite nas na vreme i nijedna destinacija nam ne predstavlja problem. Naš trubacki orkestar je radio u mnogim mestima uvek sa pohvalama i zadovoljstvom da nikog nismo ostavili nezadovoljnim.

Sviramo najbolje pesme i kola

Nastupali smo i u dosta mestima u inostranstvu, Evropi, Slovenija, Ljubljana, Hrvatska, Bosna, Crna Gora, Nemačka, Austrija, Holandija, Švajcarska, Poljska, Italija, Norveška, Grčka, Mađarska, Bugarska i Makedonija.

Trubaci Bor i celoj Srbiji i regionu Inostranstva!

Kod nas možete angažovati trubače shodno vašim zahtevima, možete dobiti i dobre profesionalne, povoljne trubače već po ceni od 100 € pa do 1.000 €u.

Bor uz najbolji trubači

Imamo i orkestar za one kojima je kvalitet,muzika,i izgled važniji stoga cena ne predstavlja problem pozovite i dobićete više informacija o tome.